DIREKTORIUS KALBA: PADIFOOD IN OSS

„Padifood“ yra pagrindinė rytietiškų patiekalų gamintoja, čia kiekvieną savaitę pagaminama šimtai tūkstančių patiekalų. Šis nuolat augantis šeimos verslas Osse visada išlieka ištikimas tradiciniams „wok“ ruošimo būdams. Gaminant patiekalus daug kas vis dar daroma rankomis. Kasdien čia dirba apie 90 laikinųjų „Flexspecialisten“ darbuotojų, kurie patiekalus pristato į jūsų prekybos centrus. Apie „Padifood“ ir bendradarbiavimą su „Flexspecialisten“ kalbėjomės su personalo vadove Maria van Kilsdonk.

Mikrobangų krosnelės restorano kokybės

„Padifood“ naudoja aukščiausios kokybės ingredientus, tradicinius receptus ir autentiškus gaminimo metodus. Nepaisant spartaus augimo, pagrindinės šeimos verslo vertybės vis dar išlieka, o tai jaučiama ir patiekaluose. Anksčiau Maria nevalgė mikrobangų krosnelėje paruošto maisto, nes visada manė, kad jis dažnai būna nesveikas ir tiesiog neskanus. Tuo tarpu ji taip pat įsitikino „Padifood“ kokybe: „Aš nebegaminu ‚Nasi‘ namuose, o valgau mikrobangų krosnelėje paruoštus ‚Nasi‘ iš ‚Padifood‘. Be to, netoliese esančiuose maisto išsinešti restoranuose man atrodo, kad „Nasi“ yra ne tokie skanūs kaip „Padifood“ paruošti patiekalai.“

„Padifood“ patiekalai karštuoju būdu išpilstomi į plastikinius dubenėlius ir iš karto supakuojami į be deguonies ir dujų atmosferą. Dėl išmaniojo greito atšaldymo metodo „Padifood“ patiekalai galioja iki trijų savaičių. Be to, nereikia dėti įvairių cheminių medžiagų. Rūgštys naikina bakterijas ir dažnai dedamos tam, kad patiekalus būtų galima laikyti ilgiau. „Padifood“ to nedaro, todėl išsaugomas autentiškas skonis ir kokybė.

Tada pakuotė tikrinama įvairiais būdais. Jei viskas tvarkoje, pakuotės keliauja į ženklinimo skyrių. Daugelis prekybos centrų „Padifood“ patiekalus parduoda su savo privačia etikete. Tai reiškia, kad patiekalai parduodami kaip paties prekybos centro prekės ženklas. Todėl gali būti, kad Padifood patiekalą jau esate valgę!

Bendradarbiavimas su vietos partneriais

„Padifood“ mielai bendradarbiauja su vietos partneriais. Visų produktų transportavimo srityje jie bendradarbiauja su „Vice Versa Koel & Vries Transport“, kuri taip pat įsikūrusi Osse. Jie užtikrina, kad patiekalai pasiektų prekybos centrų platinimo centrus.

„Flexspecialisten“ ir ‚Padifood‘ bendradarbiauja daugiau nei 10 metų. Mes aprūpiname didžiąją dalį visų „Padifood“ gamybos darbuotojų. Anksčiau jie dirbo su įvairiomis laikinojo įdarbinimo agentūromis, todėl bendravimas ir darbo metodai buvo (per daug) skirtingi. Maria van Kilsdonk: „Tai nebuvo palanku mūsų darbo procesams Padifood ir dažnai įnešdavo daug painiavos mūsų darbuotojams.“

Vidaus biuras

Neseniai „Flexspecialisten“ pradėjo dirbti čia kaip vidaus biuro struktūros dalis, kad visada turėtume kontaktinį asmenį vietoje. Šis darbuotojas yra tiesiogiai pasiekiamas, kai reikia atsakyti į klausimus, kuriuos jis taip pat gali išspręsti. Mūsų laikinieji darbuotojai čia gali kelti klausimus dėl grafiko, darbo užmokesčio, neatvykimo į darbą dėl ligos, apgyvendinimo ir pan. Įmonės biuro darbuotojas taip pat yra pirmasis kontaktinis asmuo „Padifood“ ir čia valdo laikinųjų darbuotojų rezervą. Taip išvengiama daugybės nusivylimų ir „Padifood“ suteikiama daugiau galimybių optimizuoti procesus.

Tarptautinis maisto standartas

Maisto pramonėje galioja griežtos higienos taisyklės. „Padifood“ yra sertifikuota pagal IFS (Tarptautinį maisto standartą). IFS veikia pagal keturis vadinamuosius „pašalinimo kriterijus“. Jei kuris nors iš šių kriterijų netenkinamas, tiekėjas automatiškai nesertifikuojamas. Šie kriterijai yra šie:

  • svarbiųjų valdymo taškų kontrolė;
  • vadovybės ir darbuotojų dalyvavimas;
  • produktų, žaliavų ir pakavimo medžiagų stebėjimas;
  • taisomųjų veiksmų įgyvendinimas.

Taigi visiems darbuotojams tenka didelė atsakomybė laikytis šių gairių. Daug laiko užima ne tik mokymasis gaminti ir (arba) pakuoti patiekalus, bet ir darbuotojų mokymas bei supažindinimas su higienos taisyklėmis.

Ryšiai ir motyvacija

Laikinųjų darbuotojų ryšį „Flexspecialisten“ užtikrina remdamasi keturių pagrindų koncepcija. Šiuos pagrindus sudaro: saugumas, atlyginimas, darbas ir perspektyva. Kiekvienam pagrindui yra keletas kintamųjų, kuriuos formuojame kartu su Padifood.

padifood